Entry: S e m p u r n a Friday, July 10, 2009



Friday, 10 July 2009...9.17 Pm



Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan selalu memujamu

Di setiap langkahku ku kan
selalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan
Hidupku tanpa cintamu

Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adlah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna

Kau genggam tanganku saat diriku lemah dan terjatuhk au bisikkan dan hapus semua sesalku

Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna

Kau genggam tanganku saat diriku lemah dan terjatuhk au bisikkan dan hapus semua sesalku

Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna...sempurna.

Seperti yang dijangka dan agak. Aku tetap dapat sesuai dari luahan rasa aku ari tuu. Huhu...aku tak kisah pun. Walau cam ner pun aku jelaskan orang2 yang terbaca blog nii still tak akan paham gan aku. Tapi aku tak berkecil hati pun. Skrang aku lebih mementingkan hidup aku gan 'someone'. Lelain hal aku tak ambik kisah sangat. Lagipun mybe masa tuu agak tak terluang untuk aku. Sibuk gan keje or life baru aku nehh. Aku happy now. Dan tak perlu berkata " it's ok..it's gonna b fine.". Huhu...aku tak perlu cakap cam tuu. Cam sesetengah orang tuu. Kerana sememangnya hidup aku lebih bahagia dari yang dulu. Tak perlu berkata cam tuu untuk menyembunyikan kebenaran. Lagipun gan apa yang aku perkatakan disini tetap akan terbaca oleh korang semua. So? pandai2 ler korang menilainya. Aku tak kisah pun korang nak cakap aku apa. Aku still cam nii even pun korang cakap aku apa. Aku lebih suka berterus terang. Daripada sesetengah orang tuu yang hanya tahu menyembunyikan diri. Mybe takut gan aku kot...Pelik.

Bagi aku sembunyi tuu tanda menunjukan seorang tuu bersikap pengecut. Takut nak menghadapi kenyataan. Arii tuu ader gak aku 'melawat' FS seekor 'anjing' sekali lagi. Aku nampak yang nama popuan n coding kat profile tuu daa tak ader dah. Asal delete benda tuu?...Cam sembunyikan sesuatu ajer...Hehe. Kat situ pun aku leh agak n andai banyak perkara. Seperti nak sembunyikan sesuatu. Why?...Apa yang aku leh buat?...Even pun semua tuu betul cam aku jangka n fikirkan. Apa yang aku dapat? Aku just boleh 'bertepuk tangan' jer laa. Seperti yang aku pernah bagitau dulu.

" Mybe not sehari dua, mybe not sebulan dua atau pun setahun dua. Tapi suatu hari nanti...Masa tuu akan tiba. Apa yang aku rasa hari nii. Ko tentu dapat rasa balik. Aku doakan..."

Tak elokkan doakan orang cam tuu. Tapi apa boleh buat?...setiap perbuatan baik atau jahat akan tetap dapat balasan. Tidak terkecuali diri aku neh. Itu janji Yang Esa kepada hamba-hambanya. Aku akui dan percaya semua tuu. Maafkan aku jika bahasa dan perkataan aku agak kurang menyenangkan sesetengah orang. Aku tidak maksudkan sessiapa. Siapa yang terasa pedas dia lah yang termakan cili. Lagipun kalo semua nii aku tujukan buat seseorang dah lama aku taruk nama. Jelas semua?. Aku harap kata2 aku nii tidak menyinggung sesiapa. Evenpun pasni aku tetap kena berhadapan gan 'someone'. Dia tak suka aku tulis bebukan kat sini. Tulis mengenai masa lampau aku pun. Dia tak suka aku buat cam tuu. Dia cakap lagi. Evenpun aku leh balik kepada masa lampau. Dia tetap tak ader kat sana seperti hari nii. Dan aku sendiri pun tak nak perkara tuu terjadi. Aku lebih selesa disini. Disamping 'someone'. 'Someone' telah banyak berkorban untuk aku. Bagi aku dia terlalu sempurna buat aku.

Hari ini. Tiada sesiapa yang mampu melengkapkan diri aku. kecuali 'Someone'. Bagi aku 'Dia'lah segalanya. Skrang nii cita2 aku hanya untuk membahagiakan dirinya aje. Tak ader lagi cita2 lain untuk diri aku neh. Bagi aku dialah segalanya dalam hidup nii. Orang yang banyak berusaha untuk diri aku neh. Mybe sesiapa pun tidak akan pernah mengerti rasa hati nii. Tapi tak mengapa. Aku pun tidak harap mana2 manusia kat muka bumi nii paham gan rasa hati aku terhadap 'Someone' tuu. Apa yang aku tahu. aku bebetul minat 'dia'. Aku bebetul 'suka' dia. Kadang-kala aku rasa angan2 nii seperti menjadi kenyataan. Banyak yang aku dan dia tuu impikan. Walaupun tak sesiapa pun yang peduli yang ambik kisah. Tapi aku tak peduli pun. Asal ader 'dia' segalanya mudah bagi aku...

" Aku banyak kekurangan. Banyak kelemahan. Tapi bila gan dia, aku kelihatan sempurna sangat. Jadi aku yang sepatutnya diri aku..."

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments